Godt nytt år!

Så har vi runda nytt år. Eg tenkte at eg skulle få litt statistikk over kor mange som besøkte oss i fjor, men det var noko vanskeleg, for då vi flytta til ny server, vart slik logging ikkje sett opp, så då må teknisk ansvarleg Sigmund gjere miks i ettertid. Han har funne at besøkstalet er noko under 500 dagleg, det høyrest naturleg ut, vi har ikkje vore så aktive med skriving i år som i fjor.

Det er i dag 95860 artiklar på Setesdalswiki, inkludert dei mange datoartiklane vi har (alle dagar frå 1800 til no). Før om åra har vi klart 100 nye artiklar i månaden, i snitt. Om vi klarar det i året som ligg framfor oss, står att å sjå, vi blir eldre og skrivetrongen er kanskje ikkje så stor som før. Men det er mange røde lenker å ta fatt i, så om skrivelysta kjem, kan det nok bli nokre artiklar i komande dagar også. 

Eg har funne nokre kjelder å bruke som kan hjelpe meg på vegen. Årbøker er fine for å gje grunnlag for små artiklar om folk og anna, så eg kjem til å vere på leiting etter fleire slike i tida framover.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *